Installation af pillefyr udført af specialister

Hos Brørup VVS er vi eksperter i installation af pillefyr hos private i Vejen, Esbjerg og Kolding. Et pillefyr kaldes også et stokerfyr. Det er godt for miljøet samt pengepungen og er en ganske udbredt brændselsform, som anvendes i mange boliger i hele landet.

Der er udsigt til en lettere økonomi, ved udskiftning af oliefyret til et stoker pillefyr, og her snakker vi hele 40-50 procent af din varmeregning. Olie og gas kan være en prisfølsom varmekilde, og så er stokerfyr også bedre for miljøet. Skal vi hjælpe med professionel installation af pillefyr hos dig, kan du kontakte os for et tilbud.

Spar penge med træpiller som brændsel

Der er tid at spare, hvis du giver en lidt større indsats for, hvad du vælger at bruge til afbrænding.​ For eksempel er flis den billigste brændform, men du kan blive nødt til at gøre dit fyr hyppigere rent, end hvis du brugte træpiller. De er nemmere at bruge som brændsel, og her kan du slippe med at skulle gøre fyret rent cirka hver 3.uge.

Er din ejendom sat et sted, hvor der er frit valg for energitilslutning, kan en installation af stoke fyr være et rigtigt godt alternativ som erstatning for olie eller gas.

Få et godt tilbud på installation af pillefyr

Hvis du vil have installation af pillefyr af erfarne specialister samt hjælp til vedligeholdelse og reparation, kan du kontakte os på telefon 75 38 28 78 eller på e-mail info@broerupvvs.dk. Vi kommer gerne ud til dig, uanset om du bor i Esbjerg, Kolding, Vejen eller et helt andet sted.​

Kontakt os for et tilbud via formularen

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave? ​Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer i hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alle felter markerede med * skal udfyldes.

​Få uforpligtende tilbud hos dit VVS-firma

​Kontakt os telefonisk eller på mail. Vi giver gerne et tilbud – uanset om du bor i Esbjerg, Vejen eller Kolding området.

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brørup VVS ApS

Vestre Maltvej 3

6650 Brørup

Kontakt os

Telefon: 75 38 28 78

E-mail: info@broerupvvs.dk

CVR: 13627975

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00
​Fredag: 08.00 - 12.00

- Derefter er vagttelefon åben