​Oliefyrsservice & varmeservice

Reparation og service af oliefyr op til 135 kW

​Har du brug for at få foretaget professionel oliefyrsservice eller varmeservice, og leder du i den forbindelse efter et VVS-firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Brørup VVS er vi godkendt til at udføre service og reparation på oliefyr op til 135 kW.

Fra vores adresse i Brørup kører vi blandt andet ud til privatpersoner og erhvervskunder i Vejen, Esbjerg, Kolding samt Bramming, Ribe og flere andre omkringliggende områder for at levere denne service.

Få udført et lovpligtigt årligt oliefyrsservice

​​​Alle oliefyr skal have udført et lovpligtigt årligt serviceeftersyn. Ud over den lovpligtige kontrolmåling af oliefyr omfatter vores oliefyrsservice også rensning og justering af oliefyret samt kedelrensning. Det sikrer, at dit oliefyr altid kører optimalt med hensyn til både drift, sikkerhed og økonomi.

Rådgivning der sikrer dig den optimale drift af dit varmeanlæg

Når vi udfører service og eftersyn, rådgiver vi selvfølgelig gerne om, hvordan du sikrer dig den optimale drift af dit varmeanlæg. Denne rådgivning omfatter først og fremmest den daglige brug af anlægget, men du skal også være opmærksom på, at der gennem de sidste år er sket en stor udvikling inden for især gasfyr, som har medført, at der kan opnås betydelige besparelser ved udskiftning til de nye anlæg.

Vi rådgiver også gerne nye boligejere, der ønsker at lære, hvorledes de sikrer sig den bedste drift af deres anlæg.

Fast serviceabonnement

​Vi har forskellige former for serviceabonnementer til oliefyrsservice. Kontakt os, og vi finder det serviceabonnement og den pris, der passer til dig og dit anlæg.

Få 5 års garanti på kedel eller varmepumpe fra Bosch

​Som Bosch Climate Partner giver vi vores kunder 5 års garanti på ny kedel eller varmepumpe af mærket Bosch, såfremt at service overholdes efter fabrikantens anvisninger. Normalvis tilbydes der kun 4 års garanti.

​Vi hjælper dig med at søge om tilskud

​Hos Brørup VVS vil vi gerne være behjælpelige med at søge om eventuelle tilskud, som kan tilbydes ved energibesparende investeringer, så vores kunder har mulighed for at opnå de billigste priser.​

Kontakt os for et tilbud via formularen

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave? ​Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer i hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alle felter markerede med * skal udfyldes.

​Få uforpligtende tilbud hos dit VVS-firma

​Kontakt os telefonisk eller på mail. Vi giver gerne et tilbud – uanset om du bor i Esbjerg, Vejen eller Kolding området.

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brørup VVS ApS

Vestre Maltvej 3

6650 Brørup

Kontakt os

Telefon: 75 38 28 78

E-mail: info@broerupvvs.dk

CVR: 13627975

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00
​Fredag: 08.00 - 12.00

- Derefter er vagttelefon åben