Nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Få et nyt badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer

​Hos Brørup VVS tilbyder vi en gennemgribende renovering af badeværelse hos private boligejere i blandt andet Vejen, Esbjerg og Kolding. Vi kører dog også gerne ud til kunder i Bramming, Ribe eller omegn, hvis det er her, du drømmer om at få et helt nyt badeværelse.

Har du et gammelt badeværelse, der ikke er tidssvarende, kan vi opføre et nyt badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer. For at skabe det bedst mulige slutresultat anvender vi udelukkende gode materialer i højeste kvalitet.

Vi har stor erfaring med badeværelsesprojekter

​​Vi har igennem de sidste mange år hjulpet en del kunder med at opføre et nyt badeværelse. Det har givet os en masse værdifuld erfaring, som gør, at vi i dag har opbygget en vis ekspertise inden for badeværelser. Har du planer om en badeværelsesrenovering, giver vi dig derfor gerne et tilbud på opgaven.

​​

Få kompetent rådgivning i forbindelse med dit nye badeværelse

​Med en totalentreprise i forbindelse med etablering af nyt badeværelse eller renovering af badeværelse får du en kompetent fagspecialist til at varetage hele projektet fra start til slut.

Du får en fast kontaktperson hos os, som sørger for, at du er informeret om alt, der foregår i byggeprocessen. Ved en badeværelsesentreprise rådgiver vi dig til at vælge den rigtige løsning ud fra dine ønsker og behov.​

​Vi sørger for at vejlede dig omkring valget af materialer til badeværelset – herunder:

  • Fliser
  • Klinker
  • Armaturer
  • Andre elementer

Selvfølgelig sørger vi også for at rådgive efter både din boligstil og det opsatte budget.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at få etableret et helt nyt badeværelse. Vores priser afhænger blandt andet af, om du ønsker et nyt bad eller gæstetoilet, og om du ønsker et lille eller stort badeværelse.

Hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på enten en renovering af badeværelse eller etableringen af et helt nyt, så er vi parate til at hjælpe dig og komme med et uforpligtende tilbud – uanset om du bor i Brørup, Esbjerg, Vejen eller Kolding, eller om dit projekt finder sted i Ribe, Bramming eller et helt tredje sted. 

​Du kan kontakte os på telefon 75 38 28 78 eller på e-mail info@broerupvvs.dk

Kontakt os for et tilbud via formularen

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave? ​Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer i hverdage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alle felter markerede med * skal udfyldes.

​Få uforpligtende tilbud hos dit VVS-firma

​Kontakt os telefonisk eller på mail. Vi giver gerne et tilbud – uanset om du bor i Esbjerg, Vejen eller Kolding området.

Har du en opgave,
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brørup VVS ApS

Vestre Maltvej 3

6650 Brørup

Kontakt os

Telefon: 75 38 28 78

E-mail: info@broerupvvs.dk

CVR: 13627975

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00
​Fredag: 08.00 - 12.00

- Derefter er vagttelefon åben