Renovering af badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer

Hos Brørup VVS tilbyder vi gennemgribende renovering af badeværelse hos private boligejere i Vejen, Esbjerg og Kolding. 

Har du et gammelt badeværelse, der ikke er tidssvarende, kan vi opføre et nyt i flotte kvalitetsmaterialer. For at skabe det bedst mulige slutresultat anvender vi udelukkende gode materialer.

Vi har igennem de sidste mange år hjulpet en del kunder med at opføre nyt badeværelse. Det har givet os en masse værdifuld erfaring, som gør, at vi i dag har opbygget en vis ekspertise inden for badeværelser. Har du planer om en grundig badeværelsesrenovering, giver vi gerne et tilbud på opgaven.​

Rådgivning til etablering af nyt badeværelse

Med en totalentreprise af badeværelse får du en kompetent fagspecialist til at varetage hele projektet fra start til slut.

Du får en fast kontaktperson, som sørger for, at du er informeret om alt, der foregår i byggeprocessen. Ved badeværelseentreprise rådgiver vi dig til at vælge den rigtige løsning til dine ønsker og behov.

Vi sørger for at vejlede omkring valget af materialer til badeværelset – herunder klinker, fliser og andre elementer. Selvfølgelig sørger vi også for at rådgive efter både din boligstil og det opsatte budget.

Få en pris på renovering af badeværelse

Ønsker du et tilbud på renovering af badeværelse, er vi parate til at hjælpe og komme med et uforpligtende tilbud - uanset om du bor i Esbjerg, Vejen, Kolding eller et helt andet sted.

Du kan kontakte os på telefon 75 38 28 78 eller på br@broerupvvs.dk.

Holdbart og solidt håndværk​​​​

Løbende tilsyn af installationer

Få et uforpligtende tilbud​​

Firmanavn & CVR​

Brørup VVS ApS

CVR: 13627975

Kontakt os