Montering af varmepumpe til fornuftige priser

Hos Brørup VVS tilbyder vi professionel montering af varmepumpe i Vejen, Esbjerg og Kolding. Både luft til luft og luft til vand varmepumper i høj kvalitet. 

Vi er et kvalitetsbevidst VVS-firma, der er eksperter i:​

  • Naturgasfyr
  • Pillefyr
  • Jordvarmepumpe
  • Varmepumpeinstallation
  • Luft til luft varmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Alt efter dit forbrug af raditor, gulvarmesystem og isolering af dit hus, kan prisen på en vand-varmepumpe variere. En luft til vand varmepumpe sparer dig penge på energien – og vi kan hjælpe med montering af varmepumpe af alle typer, så den sidder godt og stabilt.

Få udnyttet varmen i udeluften med en luft til vand varmepumpe. Varmepumpen fungere nemlig sådan, at den består af en udedel og indedel. Udedelen af varmepumpen er en stor ventilator, som trækker luft forbi varmepumpen. Sådan en pumpe kan være alt boligen har brug for, for at blive ordenligt varmet op.

Luft til luft varmepumper er en billig, effektiv og miljøvenlig opvarmning af dit hus eller sommerhus. Man kan hurtigt spare 10.000 eller mere om året. Derudover er varmepumper velegnede i sommerhuse, da man har mulighed for at indstille varmepumpen, så huset eksempelvis holdes frostfrit om vinteren.

Få et gratis tilbud på montering af varmepumpe

Overvejer du at anskaffe dig en luft til luft varmepumpe, så lad os hjælpe dig med montering af varmepumpe uanset mærke, model og type. Vi hjælper gerne hvad end du bor i Esbjerg, Kolding, Vejen eller et helt andet sted.

Du kan kontakte os for priser og tilbud på telefon 75 38 28 78 eller på e-mail br@broerupvvs.dk.

Holdbart og solidt håndværk​​​​

Løbende tilsyn af installationer

Få et uforpligtende tilbud​​

Firmanavn & CVR​

Brørup VVS ApS

CVR: 13627975

Kontakt os