Brørup VVS

Gas & oliefyrsservice

Brørup VVS ApS er godkendt til at udføre service og reparation på såvel gasfyr som oliefyr op til 135 kW.

Gasfyrsservice

Af sikkerhedsmæssige årsager skal gasfyr jævnligt kontrolleres. Intervallet af det lovpligtige eftersyn og kontrol afhænger af, hvilken gasinstallation der er tale om. Vore eftersyn omfatter kontrol af sikkerhed, som fx trykprøvning af gasinstallationen, men sikrer dig også en optimal drift med hensyn til økonomi og miljø. Som DONG Service Partner udfører vi ligeledes serviceopgaver for DONG.

Oliefyrsservice

Alle oliefyr skal have et lovpligtigt årligt serviceeftersyn. Udover den lovpligtige kontrolmåling af oliefyr, omfatter vort eftersyn rensning og justering af oliefyr samt kedelrensning, hvilket sikrer at dit oliefyr altid kører optimalt med hensyn til drift, sikkerhed og økonomi.

Rådgivning

Når vi udfører service og eftersyn rådgiver vi selvfølgelig gerne om, hvordan du sikrer dig den optimale drift af dit varmeanlæg. Denne rådgivning omfatter først og fremmest den daglige brug af anlægget, men man skal også være opmærksom på, at der gennem de sidste år er sket en stor udvikling indenfor især gasfyr, som har medført, at der kan opnås betydelige besparelser ved udskiftning til de nye anlæg. Vi rådgiver også gerne nye boligejere, der ønsker at lære, hvorledes de sikrer sig den bedste drift af deres anlæg.

Serviceabonnement

Vi har forskellige former for serviceabonnementer til gas- og oliefyrsservice. Kontakt os – og vi finder det serviceabonnement, der passer til dig og dit anlæg.

Garanti

Som Bosch Climate Partner giver vi vores kunder 5 års garanti på ny kedel/varmepumpe af mærket Bosch, såfremt at service overholdes efter fabrikantens anvisninger. Normalvis tilbydes der kun 4 års garanti.

Tilskud

Brørups VVS vil være behjælpelig med at søge om eventuelle tilskud, som kan tilbydes ved energibesparende investeringer.